Terrasse trylleri

Terrasse trylleri

Sommeren melder så småt sin ankomst og forhåbentlig er vi for alvor ovre sne-, hagl- og regntider. I den anledning kribler det rundt med folk på terrasser, altaner og i haverne, for nu skal undendørsdrømmene for alvor indfries! Jeg havde aldrig troet det, men jeg er blevet én af dem. Terrassen har vi aldrig rigtig prioriteret herhjemme, siden vi flyttede ind for snart to år siden – men nu skal der andre boller på suppen! Se mine terrassedrømme herunder – og se så hvad det i denne omgang måtte blive til for min egen terrasse.

garden goals blog
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Her er min terrasse så. Den er langt fra færdig – men et kæmpe upgrade fra hvordan den så ud før. Forestil jer, at der KUN var havemøbelsættet og grillen. I må lige bære over med, at plantebordet er pilskævt. Jeg har selv samlet det – og det skal jeg vist bare lade være med en anden gang, haha!

diy yard backyard goals

Jeg drømmer lidt i al hemmelighed om et nyt havemøbelsæt og så synes jeg det ville være sindssygt hyggeligt med nogle udendørs lyskæder til at skabe en magisk aftenstemning. Morten drømmer om en stor el-grill som skal erstatte vores lille Weber kuglegrill. Åh, men drømme må nok forblive netop dét, når man er på SU. Hvad er jeres udendørsdrømme?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terrasse trylleri